Search by category:
Egyéb kategória

Milyen büntetést kaphat az annamajori gyerekbanda?

Milyen büntetést kaphat az annamajori gyerekbanda?
Balaskó Réka
2022. 01. 11., k – 11:01

2022. január 11., kedd – 11:14
Friss ikon
Off

Törzs

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a kiskorú lányt január 2-án a szövetkezet volt telephelyén leitták és levetkőztették. Az esetet videóra vették és a világhálón közzétették. A videófelvételen 14, 15 és 16 éves gyerekek láthatók.

A támadással kapcsolatban tegnap történtek újabb fejlemények, mivel a rendőrség az ügyben védett személy sérelmére elkövetett szándékos testi sértés és rendbontás bűncselekményei miatt is eljárást indított – közölte Michal Szeiff, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Újabb fejlemény a megtámadott és -alázott 11 éves lány ügyében

Újabb büntetőeljárást indított a rendőrség az Annamajorban történt támadás miatt. A 11 éves kislány megtámadásával kapcsolatban védett személy sérelmére elkövetett szándékos testi sértés és rendbontás miatt indult eljárás – közölte Michal Szeiff, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Bános Róbert ügyvéd szerint ez egy várható lépés volt. „Magasabb büntetéseket vetíthet előre, már csak azért is, mert többszörös bűncselekmény esetén a bíróság összbüntetést szab ki, ahol a büntetési tétel felső határa a harmadával emelkedik” – magyarázta Bános a Nový Časnak, hozzátéve, hogy ha a lány dolgait akarták elvenni, akkor szó lehet rablásról, ennél a büntetési tétel felső határa akár 12 év is lehet. A fiatalkorú elkövetők esetében az egyes bűncselekmények miatt kiszabott büntetések azonban a felére csökkennek.

A lap továbbá közölte, hogy az áldozat családját Marek Para ügyvéd fogja védeni, akinek Tibor Gašpar volt országos rendőrfőkapitány is a védence. Para neve a vadászházból kiszivárogtatott felvételekkel kapcsolatban is ismerős lehet, amelyeken Robert Fico volt kormányfővel, Robert Kaliňák volt belügyminiszterrel, Miroslav Bödör vállalkozóval és Tibor Gašpar fiával vett részt egy titkos találkozón.

Para a Nový Časnak elmondta, hogy a napokban fogja átnézni a nyomozó aktáját, az ügyben egyelőre nem tud bővebben nyilatkozni. Hozzátette, hogy a családnak díjmentesen ajánlotta fel a szolgáltatásait.

Pszichológusokból álló válságstábot küldtek az annamajori iskolába

Annamajor |

Pszichológusokból álló válságstáb érkezik hétfőn az annamajori iskolába, ahol bántalmaztak egy 11 éves kislányt. A szakemberek konzultálnak a történtekről a pedagógusokkal, és beszélnek velük arról, hogyan kezeljék az ilyen eseteket.

(br, novycas)

Bevezető

Tegnap a rendőrség újabb bűncselekmények miatt indított eljárást a 11 éves kislány ügyében.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment