Search by category:
Egyéb kategória

Balázsékkal, élő adásban kérte meg szerelme kezét

Balázsékkal, élő adásban kérte meg szerelme kezét
Sudár Éva
2022. 01. 12., sze – 16:29

2022. január 12., szerda – 16:29
Friss ikon
Off

Törzs

Norbert jelentkezett a rádió felhívására, Evelin mit sem tudott arról, hogy lánykérés készül. Szerda reggel Norbi készülődésébe már telefonon bekapcsolódott a három műsorvezető, majd beballagott egy csokor virággal és a gyűrűvel a kezében a hansági szakaszmérnökségre. A rádiózók hallhatták a meglepett Evelint, a lánykérést, majd az igent is – a menyasszony ekkor tudta meg, hogy egy hónap múlva férjhez is mehet.

Az ifjú pár ugyanis szeretné megnyerni a Valentin-napi esküvőt, hamarosan – január 31. és február 6. között a Rádió1 weboldalán (radio1.hu) – lehet majd rájuk szavazni. Összesen négy pár van versenyben. A nyertes jegyesek anyakönyvvezető előtt mondhatják ki a boldogító igent egy valódi álomesküvőn, amelynek összes költségét a Rádió1 és az Esküvőpalota állja – a ruháktól a dekoráción át egészen az arany karikagyűrűkig. Február 7-én kiderül, ki lesz az a szerencsés pár, akiket Balázsék élő adásban adnak össze: virágesőt, sok-sok meglepetést, Elvist és különleges nyoszolyófiúkat is ígérnek.

Leírás

Letérdelt: Norbert a hansági szakaszmérnökségen Balázsék rádióadásában kérte meg Evelin kezét. Fotó: OVF Facebook-oldala

A rábapatonai származású Evelin a Győri Új Szónak elmondta: egy társkeresőn ismerkedtek meg másfél éve a nagycenki Norbival, most együtt élnek Lébényben. A lánykérésről semmit sem tudott, de boldogan mondott igent. Mostantól a rádióhallgató szavazók döntik el: egy hónap múlva anyakönyvvezető előtt is kimondhatja-e az igent?

Bevezető
Lébény |

A Rádió1 reggeli műsorában jegyezte el szerelmét ma Tóbiás Norbert: a vízügy hansági szakaszmérnökségén dolgozó Takács Evelin igent mondott, majd fogadhatta a három műsorvezető, Balázs, Feri és Jani gratulációját. Valentin-napon már össze is házasodhat a Lébényben élő pár, ha ők kapják a játékban a legtöbb szavazatot.

Címkék

Település / hely
Lébény

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment