Search by category:
Egyéb kategória

Ki a felelős az annamajori gyerekbanda tetteiért? A nyomozó válaszolt!

Ki a felelős az annamajori gyerekbanda tetteiért? A nyomozó válaszolt!
Balaskó Réka
2022. 01. 13., cs – 11:56

2022. január 13., csütörtök – 12:30
Friss ikon
Off

Törzs

A 11 éves kislány ügyében az egész ország igazságszolgáltatást követel. Matej Snopko szerint ez természetes reakció, csakhogy „ha most mindenkit bezárnának”, az szerinte nem oldaná meg a problémát. A volt nyomozó hozzátette: „Gondoljunk erre a bibliai mondásra: „az első követ az vesse rá, aki bűntelen”. Miközben most habzsoljuk ezt a szörnyű tettet, tegyük fel magunknak a kérdést, hogy vajon tudjuk-e, hol vannak most a gyermekeink, vagy mit csinálnak, amikor nem vagyunk otthon, és amikor nincsenek otthon. Zaklatnak valakit? Vagy ők nem a zaklatás áldozatai?”.

A 11 éves kislány esete a pszichológust is sokkolta! Nézzük, mit mondott!
2022. 01. 07., p – 11:54
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

A lap Snopkot a bandát vezető lányról is kérdezte, aki a közösségi oldalakon korábban azzal dicsekedett, hogy édesanyja rendőr, ezért nem vonhatják felelősségre. „Ez egy éretlen személyiség, egy éretlen kisagy terméke. Szinte minden elkövetőt elfognak” – mondta, majd hozzátette: „De a szülőknek azt is szeretném mondani, hogy sokan nem tudják, mit csinálnak a gyerekeik, mert ebben az államban szó szerint azért kell küzdeniük, hogy kenyeret adjanak a családjuknak, hogy tető legyen a fejük felett, és hogy legyen 2-3 munkahelyük. Így aztán nincs idejük és energiájuk a családra és a gyermekek érzelmi nevelésére. Szerintem ez a politikusaink szégyene”.

A 14 éves lány szüleinek pozíciója egy másik kérdést is felvet, méghozzá azt, hogy az emberek így mennyire bízhatnak a rendőrségben. Snopko a lapnak az válaszolta: „Egy rendőr is csak ember, és még a magas rangú rendőröknek is lehetnek gyerekeik, de a lényeg az, hogy véleményem szerint az egész rendőrség rendszere beteg, és sürgősen rendbe kell hozni”. A nyomozó közölte, hogy még egy rendőr is küzd a mindennapi kenyérért, és a rendőrség belüli „rendetlenséggel” is foglalkoznia kell.

Snopko szerint a megoldásra kell koncentrálni, ami szerinte a kommunikációban rejlik. Folytatás a galériában!

Ki a felelős az annamajori gyerekbanda tetteiért? A nyomozó válaszolt!
2022. 01. 13., cs – 12:02
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

Nem az annamajori eset az egyetlen – egy tanár vallomása

Az annamajori (Miloslavov) 11 éves kislány esete az egész országot felháborította, és rávilágított, hogy Szlovákiában is komoly gondot jelent az iskolai zaklatás.

(br, pluska)

Bevezető

Az annamajori (Miloslavov) esetet jelenleg is vizsgálja a rendőrség. A pluska.sk Matej Snopko volt nyomozóval beszélgetett az ügyről.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment