Search by category:
Egyéb kategória

Megváltozott az oltási bónusz határideje

Megváltozott az oltási bónusz határideje
Bugár Anna
2022. 01. 13., cs – 16:41

2022. január 13., csütörtök – 17:20
Friss ikon
Off

Törzs

A 65 év felettiek, akik január 15-ig nem kaptak időpontot, s ezért nem tudták felvenni a harmadik adag oltást, január végéig bejelentkezés nélkül igényelhetik a vakcinát. A többi időpont ezúttal nem változott. Matovič azzal indokolta a döntést, hogy több ezer nyugdíjas ugyan regisztrált oltásra, de egyelőre nem kaptak meghívót. Január végéig 30 ezer nyugdíjas kapja meg az oltást, további 7 ezer pedig még nem került sorra meghívók kiosztásánál. Álítja, nem szeretnék, hogy emiatt elessenek az oltásért járó támogatástól, ezért még egyszer utoljára lehetőséget adnak az érdeklődőknek. A pénzügyminiszter szerint sikeres kezdeményezésről van szó – a 65 év felettiek az anyagi motiváció miatt a vártnál magasabb arányban jelentkeztek az oltásért. „A 300 euró egyszerűen bevált” – mondta. 

(TASR, DenníkN) 

Matovič az oltás felgyorsítását sürgeti

Pozsony |

Nem bírják elég gyorsan oltani az idősebbeket, ezért kitolják a regisztráció és az oltás határidejét, hogy senki ne maradjon le az oltási bónuszról.

Bevezető
Pozsony |

A kormány szerdai ülésén jóváhagyta az oltási bónusz határidejének meghosszabbítását – jelentette be Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter a délutáni sajtótájékoztatón.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Bugár Anna

Read More

Post Comment