Search by category:
Egyéb kategória

Kedvezőbb feltételek a vágsellyei műjégpályán

Kedvezőbb feltételek a vágsellyei műjégpályán
Száz Ildikó
2022. 01. 15., szo – 08:45

2022. január 15., szombat – 18:00
Friss ikon
Off

Törzs

Csütörtöki kora délutáni látogatásunk során mintegy húsz gyerek és néhány felnőtt tartózkodott a városi műjégpályán, ilyenkor az előzetesen nem regisztrált érkezőket is szívesen látják.

Ha túl nagy az érdeklődés, ajánlott időpontot foglalni, mert megtörtént már, hogy délután öt óra tájban az előzetes foglalás nélkül érkező családokat már nem engedték be. Január 10-ig csak hatvanan tartózkodhattak egyszerre a műjégpálya területén, illetve a jégen és csak egy órán át élvezhették a siklást. Mostantól tovább maradhatnak a látogatók, ha a következő órára nincs túl sok jelentkező. Előzetes regisztráláskor legfeljebb öt személynek foglalhatnak helyet a portára érkezők. Koller Erika, a városi hivatal szóvivője arról tájékoztatott, hogy vasárnap egy órával tovább üzemel a Vág parti töltésnél lévő műjégpálya, ahol 12-től 19 óráig várják a vendégeket. Hétköznapokon 14-től 18 óráig, szombaton 11-től 19 óráig fogadják a korcsolyázókat.

Esténként rendkívül hangulatos a folyó parti erdő melletti területen lévő, kivilágított műjégpálya. A bejárat előtt bőven akad parkolóhely, és továbbra sem kell belépődíjat fizetni sem a vágsellyei lakosoknak, sem a távolabbról érkezőknek.

Bevezető
Vágsellye |

Változtak az üzemeltetési feltételek a vágsellyei műjégpályán, mostantól hatvan személy helyett egyszerre százhúszan élvezhetik a korcsolyázást. A koronavírus fertőzésen átesett és a beoltott látogatókat fogadják OP-rezsimben.

Címkék

Település / hely
Vágsellye

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Száz Ildikó

Read More

Post Comment