Search by category:
Egyéb kategória

Bödör ismét szabadlábon

Bödör ismét szabadlábon
Mészáros Richárd
2022. 01. 16., v – 14:47

2022. január 16., vasárnap – 14:50
Friss ikon
Off

Törzs

A Denník N beszámolója szerint Bödör kihallgatása reggel kilenc órakor kezdődött, de csak néhány percig tartott. Marek Para, Bödör jogi képviselője ezt azzal magyarázta, hogy minden szükséges dokumentumot írásban kézbesítettek, a bíró ezért szünetet rendelt el, röviddel három óra előtt pedig ítéletet hirdetett.

Bödör a szabadlábra helyezését követően nem nyilatkozott a médiának. Para elmondta, a Marhapásztor-ügy (Dobytkár) tárgyalásán vélhetően védence is részt vesz majd. „Megvédjük magunkat, bebizonyítjuk az ártatlanságunkat” – mondta. Az ügy tárgyalása február 25-én kezdődik a besztercebányai Speciális Büntetőbíróságon.

A nyitrai vállalkozót csütörtökön közvetlenül azután vették őrizetbe a „Hengerek” (Valčeky) üggyel összefüggésben, hogy kiengedték őt az előzetes letartóztatásból. A „Tisztítótűz” (Očistec) és a „Marhapásztor” (Dobytkár) ügyben is folyik eljárás ellene.

Bevezető
Pozsony |

Nem kerül vizsgálati fogságba Norbert Bödör nyitrai vállalkozó – döntött erről a bazini Specializált Büntetőbíróság bírója, Marián Mačura vasárnap. A döntés nem jogerős, a végső ítéletet a Legfelsőbb Bíróság hozza meg.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment