Search by category:
Egyéb kategória

Sulík szerint szégyen, hogy Žilinka Oroszországba utazott

Sulík szerint szégyen, hogy Žilinka Oroszországba utazott
Mészáros Richárd
2022. 01. 16., v – 11:49

2022. január 16., vasárnap – 12:01
Friss ikon
Off

Törzs

„Én nem mentem volna. Szégyen, hogy az Európai Unió országai közül egyedüliként vett részt. Nem gondolom, hogy ez helyénvaló” – jelentette ki Sulík vasárnap a TA3 V politike című műsorában. Hozzátette: azzal, hogy Žilinka Oroszországba látogatott, nem követett el semmi kihágást.

Beismerte, csalódott a főügyészben, és egyetért Eduard Heger (OĽaNO) kormányfő kijelentésével, aki azt mondta, nem érti a főügyészt, és nem érti, miért akar pajzs lenni az ellenzék kezében.

Sulík elismételte, nem vesz részt azon a népszavazásról szóló kerekasztalon, amelyet Boris Kollár (Sme rodina) házelnök hívott össze. Mint mondta, az SaS-en belül nem vitatták meg ennek kérdését, és nem tudott válaszolni arra sem, hogy a párt valamely képviselője részt vesz-e a konzultáción.

Žilinka együttműködési programot írt alá az orosz főügyésszel

Pozsony |

Maroš Žilinka főügyész 2023-ig tartó együttműködési programot írt alá az EU szankciós listáján is szereplő Igor Krasnov orosz főügyésszel.

Bevezető
Pozsony |

Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter Maroš Žilinka főügyész helyében nem vett volna részt az orosz ügyészség megalakulásának háromszázadik évfordulójából tartott ünnepségen.

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment