Search by category:
Egyéb kategória

Djokovicon viccelődnek a szlovák rendőrök

Djokovicon viccelődnek a szlovák rendőrök
Balaskó Réka
2022. 01. 17., h – 13:54

2022. január 17., hétfő – 16:44
Friss ikon
Off

Törzs

James Allsop elöljáró bíró vasárnap késő délután jelentette be, hogy a bevándorlási hatóságnál, majd a bíróság előtt történt meghallgatás nyomán a háromfős döntnöki testület egyhangúlag elutasította a 34 éves Djokovic – aki nem rendelkezik koronavírus elleni oltással – fellebbezését, melyet vízumának bevonása ellen nyújtott be – közölte az MTI.

Djokovicot kárhoztatja a nemzetközi sajtó

A nemzetközi sajtó egyöntetűen igazságos döntésről írt hétfőn annak kapcsán, hogy a címvédő és világelső szerb Novak Djokovic az ausztrál szövetségi bíróság vasárnapi ítélete értelmében nem indulhatott el az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A teniszező rendkívül csalódott a bíróság döntése miatt, amely szerint kitoloncolják Ausztráliából. A szerb teniszező azonban hozzátette, hogy tiszteletben fogja tartani a döntést – írja a BBC.

A szlovák rendőrség is reagált az ügyre, mégpedig egy „Elsőként tudjuk, ki tehet róla” című bejegyzéssel.

Nem Roger Federer vagy Rafael Nadal, de még csak nem is Bill Gates, akit ötödszörre is kivégeztek” – folytatták, majd hozzátették: „Ausztrália tehet róla, amely a közegészségügy szabályai szerint játszik, és tiszteletben tartja, hogy ezek a szabályok mindenkire vonatkoznak, függetlenül a pénztől, a hírnévtől és a befolyástól”.

A szabályok mindenkire egyformán vonatkoznak” – zárták a rendőrök

Hiába vár a harmadik oltás utáni igazolásra

Szerdától érvénybe lép az ún. OP+-rezsim, amelybe a már háromszor oltott személyek tartoznak. Sokak azonban panaszkodnak, hogy még nem kapták meg a harmadik oltásról szóló igazolásukat.

(br, bbc)

Bevezető

A szerb teniszező, Novak Djokovic ügye mellett a szlovák rendőrség sem mehetett el szó nélkül.

 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment