Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Letartóztattak egy nővért, aki csak eljátszotta, hogy beadja a vakcinát

VIDEÓ: Letartóztattak egy nővért, aki csak eljátszotta, hogy beadja a vakcinát
Balaskó Réka
2022. 01. 17., h – 15:41

2022. január 17., hétfő – 20:30
Friss ikon
Off

Törzs

Az eset a a szicíliai Palermóban történt. A felvételeken is látni, hogy a nővér felszív egy adag oltóanyagot, majd kiűriti a fecskendőt, mielőtt a páciens karjába szúrná – írja a 444 az Euronews alapján.

A nővér ezt nem egyszer tette meg, az információk szerint több oltásellenes családtagját is „beoltotta” ilyen módszerrel. A felvételek azonban elég bizonyítékul szolgáltak, hogy a rendőrség sikkasztás és hamisítás vádjával letartóztassa.

#Digos Palermo ha arrestato un’infermiera impiegata presso il reparto malattie infettive, autrice di fittizie vaccinazioni contro il #Covid_19È indagata per falso ideologico e peculato. Anche lei avrebbe beneficiato di una falsa vaccinazione relativa alla dose booster #15gennaio pic.twitter.com/rQnZi5Q69t— Polizia di Stato (@poliziadistato) January 15, 2022

Az eset nem egyedi, pár nappal ezelőtt Anconában tartóztattak le egy ápolót, aki 50 embertől fogadott el pénzt azért, hogy csak úgy csináljon, mintha beadná nekik az oltást.

Februártól oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában

Februártól koronavírus elleni oltási kötelezettséget vezetnek be Ausztriában a 18 éven felettiek számára, az erről szóló, kidolgozott törvénytervezetet vasárnap mutatta be az osztrák kormány.

(br, 444)

Bevezető

Az olasz rendőrség rejtett kamerás felvétellel buktatta le azt az ápolót, aki csak eljátszotta, hogy beoltja az oltásellenes pácienseket.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment