Search by category:
Egyéb kategória

Kiderült, mely járásokban terjed leginkább az omikron

Kiderült, mely járásokban terjed leginkább az omikron
Balaskó Réka
2022. 01. 18., k – 13:40

2022. január 18., kedd – 16:30
Friss ikon
Off

Törzs

A szlovák laboratóriumokból származó adatok szerint Szlovákiában eddig 54 omikronos esetet regisztráltak, csakhogy ezeket már két hete nem frissítették: „A szlovák szekvenáló laboratóriumok 2 héttel ezelőtti jelentése rendben van. De ez ugyanolyan érvényes, mintha az időjárás-előrejelzés ma arról számolna be, hogy milyen volt az idő 2 nappal háromkirályok előtt. Valószínűleg holnap vékony kabátba öltöztetné a gyerekeit, mert 13 Celsius-fok volt, és Árván elolvadt a hó” – mondták a Dáta bez pátosu elemzői.

A négy legérintettebb járást a galériában találja!

Az elemzők szerint sokkal több omikron-esetünk van – ez a négy járás a legérintettebb!
2022. 01. 18., k – 13:46
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska, dáta bez pátosu

Annak ellenére, hogy ezekben a járásokban látszólag elindult az omikron okozta hullám, az elemzők szerint több pozitívumot is észrevehetünk: „Már elkezdődött, és nem tegnap, hanem 2 hete, így közelebb vagyunk a végéhez” – közölték, majd hozzátették: „Annak ellenére, hogy ezek a legkevésbé átoltott járások Északkelet-Szlovákiában, még nem tapasztaltuk a kórházak elárasztását. Tudjuk, mely járásokra kell figyelnünk a következő 2 hétben. A helyzet várható kimenetele az, hogy a jelenlegi értékek többszörösükre nőnek, majd visszaesnek”.

OP+, OP, OTP – hova mehetünk? Újabb engedmények az oltatlanoknak!

Összefoglaltuk a holnaptól érvényes intézkedéseket: nagyobb szabadságot kapnak az oltatlanok, cikkünkből pedig kiderül az is, mi történik a munkahelyi teszteléssel. 

(br, pluska)

Bevezető

A Dáta bez pátosu elemzői figyelmeztettek, hogy bár hivatalosan csak 54 omikron-esetet jelentettek eddig az országban, a valós szám sokkal nagyobb lehet. Azt is elárulták, hogy melyik járásokban terjedt el leginkább az új variáns!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment