Search by category:
Egyéb kategória

A németek nem örülnek a cseh ámokfutónak, aki levideózta, ahogy 417-tel hajt a sztrádán

A németek nem örülnek a cseh ámokfutónak, aki levideózta, ahogy 417-tel hajt a sztrádán
Demecs Péter
2022. 01. 21., p – 16:59

2022. január 22., szombat – 11:14
Friss ikon
Off

Törzs

Passer saját bevallása szerint gyorsasági tesztet végzett Bugattijával a Berlinből kivezető A2-es autópálya egy egyenes, tízkilométeres szakaszán. Az AP ügynökség figyelmeztetett, hogy a száguldásról látott videón látni, ahogy a férfi több személyautót is leelőz, ráadásul nem teljesen fényes nappal, így a rosszabb látási viszonyok további kockázatot jelentettek.

A német közlekedési minisztérium közleményében egyértelműen kijelentette, elutasít a közúti forgalomban olyan magatartást, amely veszélyezteti a forgalom többi résztvevőjét. Az AP ügynökség szerint a tárca azt is hangsúlyozta, hogy a német törvények szerint a gépkocsival csak olyan gyorsan lehet közlekedni, hogy a sofőr teljes mértékben ura legyen a helyzetnek, s bármikor biztonságosan le tudjon fékezni. 

Arról, hogy a Bugattik nemcsak gyorsak, hanem szépek is, az alábbi galéria is tanúskodik. Vajon eltalálják-e, melyik járgány készült Lego kockákból?:

Bugatti
2022. 01. 21., p – 17:12
Demecs Péter
Gallery images

Passer, aki a Forbes szerint a 33. leggazdagabb cseh, minden bizonnyal azért választotta a német sztrádát, már semmilyen sebességkorlátozások nem érvényesek rajta. Arról, hogy bevezetik-e Németországban a 130 km/órás sebességkorlátozást a sztrádákon, már évek vitáznak. A gyakorlat ugyanis évről évre csak igazolja, hogy a német autópályák azon szakaszain, amelyeken nincs meghatározva a legmagasabb megengedett sebesség, egyre több, súlyos kimenetelű baleset történik. Nem kizárt a cseh milliárdos száguldozása is hozzájárul a sebességkorlátozás mielőbbi bevezetéséhez.

A férfi száguldozásáról készült videót alábbi cikkünkben találja:

417-tel hajtott egy cseh milliárdos a sztrádán, és még videót készített róla

Pozsony |

Mi kell ahhoz, hogy több száz kilométeres sebességgel hajtsanak el a sztrádán a rendőrök előtt, s azok ne adjanak büntetést?

Bevezető
Berlin |

A német közlekedési minisztérium élesen bírálta Radim Passer cseh milliárdos extrém száguldását egy német autópályán. A férfi Bugattijával 417 km/órás sebességgel hajtott, mindezt pedig kamerára is rögzítette.

Település / hely
Berlin

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Demecs Péter

Read More

Post Comment