Search by category:
Egyéb kategória

ETO: január végén bejelentés, Soldos a klubvezetésben?

ETO: január végén bejelentés, Soldos a klubvezetésben?
Sudár Éva
2022. 01. 21., p – 09:35

2022. január 21., péntek – 09:35
Friss ikon
Off

Törzs

Tavaly november végén beszélt a Digi Sportban Világi Oszkár az ETO-val kapcsolatos érdeklődéséről. „Ha minden úgy alakul, ahogy szeretném, akkor lehet ebből sikeres történet.” Világi szerint csupán 20 kilométer a távolság Győr és Dunaszerdahely között, s elválaszt ugyan a határ, de adott, hogy futballközpont legyen ebben a régióban. „Racionális, hogy a két klub tudna segíteni egymásnak, a fiatalok arra kényszerítenek, hogy együttműködjünk. Együttműködés eddig is volt, de nem hatékony: inkább konkurensei voltunk egymásnak, mint segítői.”

Azóta a tárgyalások hol felgyorsultak, hol lelassultak: információink szerint most a végső fázisába értek.

Leírás

Soldos Péter egyelőre nem kommentált, ellenben gyakorta megfordul az ETO edzőközpontjában.

Fotó: Új Szó képarchívum

Az ETO környékét jól ismerőktől tudjuk, amit csakfoci.hu is megírt, hogy Világi jobbkeze az ETO-nál a rozsnyói születésű Soldos Péter lehet. A 49 éves szakember tíz évig dolgozott erőnléti edzőként a magyar kézilabdában, pár éve a Telekom-Veszprém ajánlatát saját bevallása szerint azért nem fogadta el, mert inkább a sportdiplomataként vagy sportvezetőként szeretett volna bizonyítani. Elvégezte a prágai Károly Egyetemet, majd a budapesti Testnevelési Egyetemet is.

Miközben tart az ETO gazdasági átvilágítása, úgy tudjuk Soldos is gyakran megfordul az edzőközpontban. Kerestük, azt kérdeztük tőle: igazak-e a hírek, hogy szerepet vállal a klubvezetésben, s ha igen milyen funkciót tölthet majd be a tulajdonosváltás után? Egyelőre nem kívánta kommentálni értésüléseinket.

Úgy tudjuk, január végén most már tényleg bejelenthetik a tulajdonosváltást.

Bevezető
Győr |

A rozsnyói születésű, egykori szlovákiai tízpróbázó, Soldos Péter lehet Világi Oszkár jobbkeze az ETO-nál, ahol a hónap végre rendeződhet a tulajdonosváltás. A veszprémi kézilabdások ajánlatát korábban azért nem fogadta el, mert sportvezetőként szeretett volna bizonyítani.

Címkék

Település / hely
Győr

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment