Search by category:
Egyéb kategória

Nem mondják el Csollány halálát az Exatlonosoknak – többen jól ismerték Szilvesztert

Nem mondják el Csollány halálát az Exatlonosoknak – többen jól ismerték Szilvesztert
Somodi Géza
2022. 01. 26., sze – 08:52

2022. január 26., szerda – 08:59
Friss ikon
Off

Törzs

A Győri Új Szó is hírt adott Csollány Szilveszter haláláról, s arról, miként emlékszik rá győri edzője és iskolája  . Az olimpiai bajnokról soha annyit nem beszéltek, mint a tragédiája után, ez Magyarországon már csak így van. Korábban szerepelt az Exatlon című realityben, s mivel most fut az „All Star” évad, ezért ennek kapcsán is előkerült a neve. A kérdést és a választ a Promotions.hu szúrta ki: Monoki Leheltől kérdeztek a nézők, s arról is érdeklődtek, hogy Csollány halálhírét megosztják-e a versenyzőkkel.  

Monoki Lehel elmondta, hogy a műsor szerkesztői úgy döntöttek, nem mondják el a játékosoknak a tragikus hírt, mivel a jelenlegi versenyzők közül többen is vannak, akik együtt szerepeltek Szilveszterrel az Exatlon 2. évadában. A cikk bővebben itt olvasható.  

A Blikk is foglalkozott Csollánnyal, arról írtak, amelyről korábban a Győri Új Szó is, hogy tüdőátültetés menthette volna meg az olimpiai bajnok életét. Mint írják: Csollány tüdeje annyira roncsolódott, hogy a hosszan tartó kezelés alatt egyértelművé vált, átültetésre is szüksége lesz. Fontos, hogy a transz-plantációt csak azoknál lehet elvégezni, akiknek – a tüdejüket kivéve – a többi létfontosságú szerve kielégítő állapotban van, így a Tüdőtranszplantációs Várólista Bizottság alkalmasnak ítéli állapotukat a beavatkozásra. Jelenleg 17 magyar beteg vár ilyen beavatkozásra, Európában pedig 600-an várnak új tüdőre – köztük többen koronavírus miatt. 

Bevezető
Magyarország |

Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője nemrég Instagram Live-ban válaszolt a nézői kérdésekre. Előkerült az is, hogy elmondják-e Csollány Szilveszter halálhírét.  

Település / hely
Magyarország

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sudár Ágnes

Read More

Post Comment