Search by category:
Egyéb kategória

Munkát ígértek, prostitúcióra kényszerítettek két 20 éves nőt

Munkát ígértek, prostitúcióra kényszerítettek két 20 éves nőt
Mészáros Richárd
2022. 01. 28., p – 18:15

2022. január 28., péntek – 18:35
Friss ikon
Off

Törzs

Az Országos Rendőr-főkapitányság idegenrendészeti részlege a 24 éves Miriam G.-t, a 35 éves P. Attilát, a 48 éves Bartolomei S.-t és a 39 éves Štefan K.-t gyanúsítja az ügyben. „Az áldozatokat a németországi Bremenhavenbe vitték, ahol elvették az irataikat. Erőszakkal arra kényszerítették őket, hogy egy erotikus szalonban prostituáltként dolgozzanak. Kábítószert szedettek velük. Egyiküknek volt egy ötéves gyereke” – közölte Michal Slivka, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nőknek egy kirakatban kellett állniuk, és szexuális szolgáltatásokat kínálni a járókelőknek. Minden pénzt át kellett adniuk fogva tartóiknak; 700-1000 eurót kerestek naponta, a kuncsaftok 30 és 50 euró közötti összeget fizettek. „Ha keveset kerestek, megverték őket” – mondta a rendőrségi szóvivő.

Amikor egy furgon eltakarta a kirakatot, a nők kihasználták a lehetőséget, sikerült megszökniük, és értesítették a rendőrséget. „A gyanúsítottakat emberkereskedelem bűntettéért négytől tíz évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik. Szabadlábon védekezhetnek” – tájékoztatott a szóvivő.

Bevezető

Büntetőeljárást indított a rendőrség az ellen a négyfős csoport ellen, akik prostitúcióra kényszerítettek két fiatal nőt. A két 20 éves tőketerebesi nőnek jövedelmező németországi munkát ígértek, ehelyett szexuális prostitúcióra kényszerítették őket.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment