Search by category:
Egyéb kategória

Már semmi sem szent? A templom tetejét is megkezdte a szél

Már semmi sem szent? A templom tetejét is megkezdte a szél
Sudár Éva
2022. 01. 30., v – 17:58

2022. január 30., vasárnap – 17:58
Friss ikon
Off

Törzs

A viharos erejű szél miatt országosan már több mint hatszáz bejelentés érkezett több megyéből és a fővárosból. Akár száz kilométert meghaladó széllökések is előfordulhatnak. Elsősorban kidőlt fák, leszakadt ágak, megrongálódott épületek miatt érkeznek bejelentések a műveletirányítási ügyeletekre. Volt dolga a tűzoltóknak: Halászi-Arak közti sertéstelepnél több faág dőlt a távközlési vezetékre, majd a kavicsbánya melletti erdősávból fa dőlt az úttestre, ezzel forgalmi akadályt képezve.

Még a szentmise is elmaradt ma Mosonszentmiklóson, ahol megkezdte a vihar a templom bádoglemezeit – jelezte közösségi oldalán a település polgármestere. Emiatt a tűzoltóság lezárta a templom előtti Zichy teret: mindenkit arra kérnek, a javításig ne közlekedjen a környéken.

Leírás

 Fotó: Bedő Csaba, Facebook oldala

Bevezető
Mosonszentmiklós |

Még a szentmise is elmaradt ma Mosonszentmiklóson, ahol megkezdte a vihar a templom bádoglemezeit. Emiatt a tűzoltóság lezárta a templom előtti Zichy teret: mindenkit arra kérnek, a javításig ne közlekedjen a környéken. Egész megyében dőltek a fák az utakra a viharos szélben.

Címkék

Település / hely
Mosonszentmiklós

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Cséfalvay Attila

Read More

Post Comment