Search by category:
Egyéb kategória

Kijev: 10 ezer oroszt öltünk meg

Kijev: 10 ezer oroszt öltünk meg
Hegedűs Norbert
2022. 03. 05., szo – 16:53

2022. március 5., szombat – 17:22
Friss ikon
Off

Törzs

Szerintük az alábbi veszteségeket sikerült okozni a támadó haderő kötelékében: Élőerő: 10 000, Tüzérségi eszköz: 105 ,Rakéta-sorozatvető: 50, Repülőgép: 39, Helikopter: 40, Tank: 269, Páncélozott járművek: 945, Légvédelmi rendszerek: 19, Szállítójárművek: 409. Az orosz haderő jelentős veszteségeket szenved Ukrajnában, de ezek a számok bizonyára nem igazak. Az orosz veszteségeket hitelesen, képekkel, dátummal dokumentáló Oryx-projekt adatai alapján a reálisan elszenvedett orosz veszteségek az ukránok által publikált értékek körülbelül 30%-ában állapíthatók meg. Ez persze még mindig elég súlyosnak számít. (Portf., ú)

Közben egy orosz helikopter lelövéséről adott ki videót az ukrán védelmi minisztérium:

#stoprussia ⚔️ Так гинуть російські окупанти. Цього разу у вертольоті!Слава Україні та її захисникам! Разом до перемоги! 🇺🇦@GeneralStaffUA pic.twitter.com/raFOepF06P— Defence of Ukraine (@DefenceU) March 5, 2022

Bevezető

Ma is közzétették az ukránok az állítólagos orosz veszteségeket Ukrajnában. A számok egyszerűen hihetetlenül magasak, az ukránok már azt állítják, hogy több orosz katonát megöltek, mint akik a 9 évig tartó szovjet–afgán háború során harci cselekményekben életüket vesztették.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Sidó H. Zoltán

Read More

Post Comment