Search by category:
Egyéb kategória

Megnézhetjük Zelenszkij vígjátéksorozatát

Megnézhetjük Zelenszkij vígjátéksorozatát
Havran Kati
2022. 03. 14., h – 10:10

2022. március 14., hétfő – 12:00
Friss ikon
Off

Törzs

A sorozat iránt óriási a kereslet Európában. Az RTL Klub is műsorra tűzte a produkciót: a március 20-i tervezett premiert követően a sorozat első évada minden vasárnap 18.50-től dupla epizóddal látható majd.

Politikai karrierjét megelőzően Volodomir Zelenszkij népszerű színész, komikus, forgatókönyvíró, filmproducer és rendező volt. Produkciós cége, a Studio Kvartal 95 számos filmet és televíziós sorozatot gyártott, legnagyobb sikere pont A nép szolgája, mely minden nézettségi rekordot megdöntött a sorozatot sugárzó ukrán tévécsatornán. Zelenszkij ebben Vaszilijt, egy középiskolai történelemtanárt alakít, aki egyik napról a másikra az ukrán választás középpontjában találja magát, melyet nem kis meglepetésre megnyer.

Zelenszkij 2018-ban alapította meg politikai pártját, melynek nevét a sorozat adta, majd óriási fölénnyel nyerte az elnökválasztást. Az RTL Magyarország emellett bejelentette, hogy a sorozat sugárzási jogainak értékesítéséből származó becsült jutalékát, 50 ezer eurót jótékony célra, az Ukrán Vöröskereszt támogatására fordítja.

Bevezető

Az RTL Klub mutatja be A nép szolgája című produkciót, melyben az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij játszotta a főszerepet – még politikai pályafutását megelőzően.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Havran Kati

Read More

Post Comment