Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: Újabb részletek derültek ki az eperjesi rendőrgyilkosságról

FOTÓK: Újabb részletek derültek ki az eperjesi rendőrgyilkosságról
Balaskó Réka
2022. 03. 16., sze – 10:22

2022. március 16., szerda – 11:16
Friss ikon
Off

Törzs

A 29 éves Filip Suchar Tureket édesanyja, felesége és egyéves kislánya gyászolja, miután kollégája, az eperjesi polgármester fia hétfőn 18:15 óra körül szolgálata végeztével lelőtte.

A pluska.sk értesülései szerint Filip korábban már észrevette, hogy a tettes, Martin Turčan furcsán viselkedik, ezért kérte a feletteseit, vegyék el a fegyverét. A rendőr azonban mérgében a kollégája ellen fordult, és lelőtte Filipet, aki háromszor visszalőtt. Martin Turčant bár elmenekült a helyszínről, végül elfogták, a pluska.sk információi szerint, jelenleg egy rendőrségi cellában őrzik, és együttműködik a hatóságokkal.

A lap hozzátette, hogy Turčan korábban is gyanúsan viselkedett. 2015-ben házasodott meg: „Mikor terhes volt a felesége, olyan viharos volt a kapcsolatuk, hogy hasba ütötte és kést tartott a nyakához” – mondta a pluska.sk-nak egy forrásuk.

Fotók a galériában!

FOTÓK: Újabb részletek derültek ki az eperjesi rendőrgyilkosságról
2022. 03. 16., sze – 10:26
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: pluska

A válás után állítólag volt egy újabb kapcsolata, de az sem tartott sokáig. A volt barátnőjének két hete született gyermeke. A tettes hétfőn ebédidő körül, a nappali szolgálata alatt egy kávéházba ment. Egyenruhát viselt, és nála volt a szolgálati fegyvere.

„Nagyon furcsán viselkedett, mindig körülnézett, mintha keresne valakit. Zavart volt. Kávét akart. Beszélgetni szeretett volna, orvosi dokumentumokat mutogatott. Viccet akartam belőle csinálni, azt mondtam neki, hogy amíg az exbarátnője papírjai nem a pszichiátriával függenek össze, addig rendben van.” – mondta a kávéházban dolgozó pincérnő. Hozzátette, hogy ekkor a rendőr nagyon furcsán válaszolt. „Azt mondta, hogy valami olyasmi. Közölte, még elintézi a magánügyeit, és aztán a patológiára készül” – tette hozzá a pincérnő.

Megszólalt az eperjesi polgármester, akinek rendőr fia lelőtte a kollégáját

A gyilkosság hétfő este történt, a 29 éves rendőrt nyolc golyó érte a mellkasán. Az elkövető az eperjesi polgármester,

Bevezető

A eperjesi polgármester fia hétfőn este lőtte le kollégáját, ezzel két családot tett tönkre. Több forrás szerint Martin Turčan (33) vasúti rendőrt korábban pszichológiai problémákkal kezelték.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment