Search by category:
Egyéb kategória

Téma a VASÁRNAPBAN: Ki is valójában Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin?

Téma a VASÁRNAPBAN: Ki is valójában Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin?
Horváth Bianka
2022. 03. 21., h – 10:28

2022. március 21., hétfő – 10:40
Friss ikon
Off

Törzs

Vagy egy komplexusokkal és sértődöttségekkel teli volt KGB-ügynök, aki a saját zárt világában él, csak néhány emberrel találkozik, és az egész nyugati világban ellenséget lát.

Mikor és hol született? Hogyan halt meg a bátyja? Hol szocializálódott? Miért kezdett harcművészetet tanulni? Mikor szervezték be KGB-ügynöknek? Mivel keresett másodállásban pénzt, amikor a szentpétervári polgármesteri hivatal nemzetközi kapcsolatok bizottságának elnöki, majd a városi kormány elnökhelyettesi posztját töltötte be? Hány gyereke van? Hogyan és mikor érintkezik a családtagjaival? Kik állnak a legközelebb Vlagyimir Putyinhoz? Az elmúlt huszonkét évben kik voltak rá a legnagyobb hatással? Melyik intézkedéssel lehetetlenítettek el és számoltak fel több Putyinnal és rendszerével kritikus embert? Hány emberrel érintkezik rendszeresen? Kik tartoznak a belső körébe? Mit mond személyiségéről Jozef Hašto pszichiáter?

Vrabec Mária írásából például ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk. A teljes cikk elolvasható már megvásárolható Vasárnapban!

Bevezető

Szuperhős, aki tigrist szelídít, szigonnyal bálnára vadászik, 21 kilós csukát fog, Forma–1-es autót vezet, meztelen felsőtesttel lovagol a sztyeppén, és amint lemerül a Fekete-tengerbe, máris egy ezerötszáz éves amforát talál.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vasárnap

Vasárnap rovat

Read More

Post Comment