Search by category:
Egyéb kategória

Az orosz elit Putyin eltávolítására készül?

Az orosz elit Putyin eltávolítására készül?
Balaskó Réka
2022. 03. 22., k – 12:27

2022. március 22., kedd – 13:06
Friss ikon
Off

Törzs

Vlagyimír Putyin jól tudta, hogy az ukrajnai tetteinek közvetlen környezetében is lesznek ellenzői, ezért a háború kirobbanása után „tisztogatásba” kezdett. A Nyugat szerint több mint ezer alkalmazottat bocsátott el, köztük takarítókat, szakácsokat, testőröket és titkárokat.

Emellett megszabadul azoktól az orosz tábornokoktól is, akik nem tervezték meg elég jól az ukrajnai „feladataikat”. Sokak szerint ők a legveszélyesebbek Putyinra nézve.

Állítólag annyira tart az árulástól, hogy étkezés előtt megkóstoltatja az ételeit. „Az ilyen viselkedés nagyon gyakori volt a múltban a diktátorok vagy zsarnokok körében, akik általában féltették az életüket” – számolt be a marca.com.

A Kyiv Independent az ukrán védelmi minisztériumra hivatkozva közölte, hogy az orosz oligarchák kezdik elveszteni a türelmüket, mivel ők és a civilek fizetnek rá leginkább a háborúra. Ezért Ukrajna szerint az elnök eltávolítására, és nyugati kapcsolataik megújítására készülnek.

Kivel helyettesítenék Putyint? Fotó a galériában!

Az orosz elit Putyin eltávolítására készül?
2022. 03. 22., k – 12:31
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: tasr, anadolu agency

(pluska)

Bevezető

Putyin mentális és fizikai állapotát folyamatos találgatások övezik, még akkor is, ha hű barátja a belarusz elnök Lukasenka szerint az orosz államfő kitűnő egészségnek örvend. Az orosz elitet azonban nem győzték meg…

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment