Search by category:
Egyéb kategória

ÉLŐ: Biden szerint a NATO még sosem volt ilyen egységes, Scholz és von der Leyen nem fognak rubelben fizetni az orosz gázért

ÉLŐ: Biden szerint a NATO még sosem volt ilyen egységes, Scholz és von der Leyen nem fognak rubelben fizetni az orosz gázért
Balaskó Réka
2022. 03. 25., p – 07:21

2022. március 25., péntek – 07:25
Friss ikon
Off

Törzs

7:23 – A háború és a szárazság miatt még drágább lesz az élelmiszer

 Az élelmiszerárak Szlovákiában már az orosz–ukrán háború kitörése előtt is látványos növekedést produkáltak, a háború miatt bevezetett szankciók és kereskedelmi korlátozások azonban tovább rontanak a helyzeten, a gazdáknak ráadásul a kíméletlen szárazság is egyre több gondot okoz.

7:00 – MI TÖRTÉNT EDDIG?

– Biden szerint a NATO még sosem volt ilyen egységes. A szövetséges megerősítette, hogy 40 ezer katonából álló harccsoport érkezik Szlovákia, Magyarország, Bulgária és Románia területére.

– Olaf Scholz német kancellár és von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke azt állítótták, hogy nem fognak rubelben fizetni az orosz gázért. „Az orosz energiával való zsarolásnak vége” – mondták.

– Egy orosz partraszállító hajó megsemmisült, két másik pedig megrongálódott a megszállt ukrán kikötővárosban, Bergyanszkban – közölték ukrán illetékesek.

– A WHO nem tud egészsügyi kellékeket juttatni a körbevett Mariupolba vagy Mikolajivbe. (BBC)

Bevezető

Percről percre tudósítunk az orosz-ukrán konfliktusról. 

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment