Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: Kiderült, hogy Boris Kollár kinél járt Sárosfán

FOTÓK: Kiderült, hogy Boris Kollár kinél járt Sárosfán
Csóka Zsófi
2022. 03. 25., p – 10:08

2022. március 25., péntek – 11:00
Friss ikon
Off

Törzs

A – hivatalosan továbbra is szingli – Sme rodina elnöke egy sárosfai háznál jelent meg nemrégiben egy hatalmas csokor virággal a kezében, majd testőrei két órát vártak rá egy közeli benzinkúton. A sárosfaiak szerint a fekete autót nem most látták először a faluban.

Hivatalos források szerint a házban egy négytagú család él, többek közt egy huszonhat éves hölgy, Ľudmila Kudriová. Meglepő módon Kollár tíz évvel ezelőtt ciprusi nyaralását is egy azonos nevű lánnyal töltötte! A Plus 7 dní megpróbálta elérni Boris Kollárt, hogy megerősítse információikat, de nem vette fel a telefont.

Pár nappal Kollár sárosfai látogatása után a pár következő randijára a Parlamentnél került sor. Először pár szót váltottak egymással, majd egy közeli kávézóban találkoztak, ahova a hölgy valódi luxusszettben és egy 75 ezer eurós Mercedes Benz autóval érkezett.

Fotók a galériában!

FOTÓK: Kiderült, hogy Boris Kollár kinél járt Sárosfán
2022. 03. 25., p – 10:22
Csóka Zsófi
Gallery images

Leírás

Fotók: Plus 7 dní

(plus7dni, cszs)

Bevezető

A Plus 7 dní tegnap közölte, hogy Boris Kollár Sárosfán járt egy családi háznál, ahová nagy csokor virággal érkezett. Kiderült az is, hogy kinél töltött két órát a házelnök.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment