Search by category:
Egyéb kategória

Ingázók, figyelem! Akcióban a rendőrség

Ingázók, figyelem! Akcióban a rendőrség
Sudár Éva
2022. 03. 25., p – 09:11

2022. március 25., péntek – 09:11
Friss ikon
Off

Törzs

A Burgenlandi Állami Rendőr Igazgatóság (LPD) bejelentette, hogy március 26-án, szombaton az egész államra kiterjedő kiemelt kampányt hajtanak végre forgalomirányítással „a közúti biztonság növelése érdekében”. A burgenlandi regionális közlekedési osztály erői, valamint az összes kerületi rendőrparancsnokság és a kismartoni városi rendőrparancsnokság a regionális közlekedési osztály irányítása alatt áll a bevetés során. 

Az akció során kiszűrik az alkohollal és kábítószerrel való visszaéléseket, sebességet mérnek és a távolság betartását ellenőrzik a forgalmasabb burgenlandi utakon, ellenőrzik az iratokat, a kihangosító rendszereket, és külön figyelmet fordítanak az illegális migráció kiszűrésére. Külön kiemelték – idézi a burgenlandi rendőrséget a BVZ.at -, hogy minden forgalomirányító ellenőrzi a jelenleg hatályos COVID-szabályozás betartását is. 

Bevezető
Ausztria |

Burgenland egészére kiterjedő rendőrségi akció lesz szombaton. A járművezetőket ellenőrzik, próbálják kiszűrni az embercsempészeket, szondáztatnak, sebességet mérnek, sőt, még a hatályos COVID-szabályok betartását is szem előtt tartják.

Címkék

Település / hely
Ausztria

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Új Szó Nálunk

Read More

Post Comment