Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Füstbombákat dobott az utasok közé, majd lövöldözni kezdett

VIDEÓ: Füstbombákat dobott az utasok közé, majd lövöldözni kezdett
Balaskó Réka
2022. 04. 13., sze – 07:30

2022. április 13., szerda – 08:21

Friss ikon
Off

Törzs

 Keechant Sewell, a New York-i rendőrség vezetője elmondta, hogy sokan akkor sérültek meg, amikor kiszaladtak a vasútállomásról vagy füstöt lélegeztek be. Öt ember állapota súlyos, de nem életveszélyes. Hozzátette: egyelőre még nem ismerik a gyanúsított indítékát, de nyilvánvaló, hogy erőszakos szándékkal szállt fel a szerelvényre.

 James Essig nyomozó elmondta, hogy a hatóságok egy bérelt furgon kulcsát találták meg a helyszínen. A hatóságok szerint a járművet Philadelphiában bérelte egy Frank R. James nevű, wisconsini és philadelphiai lakcímmel is rendelkező 62 éves férfi, akit nagy erőkkel keresnek, bár egyelőre nem világos, hogy köze volt-e a bűntényhez.

A sajtóban megjelent beszámolók szerint a fegyveres gázálarcot öltött mielőtt felrobbantotta a füsttartályokat és tüzet nyitott. A rendőrség szerint a gyanúsított 33-szor lőtt. A helyszínen megtalálták a lövöldözéshez használt félautomata lőfegyvert, továbbá lőszereket, egy baltát és egy tartály benzint.
A rendőrség 50 000 dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki olyan információval szolgál, amely segít eljutni a furgon bérlőjének tartózkodási helyéhez.

Bevezető
New York |

Ismeretlen tettes kezdett lövöldözni a New York-i metró egyik szerelvényében kedden, összesen 29  személyt sebesített meg. 

 

Település / hely
New York

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment