Search by category:
Egyéb kategória

FOTÓK: Kuciak-gyilkosság – Kočner és Zsuzsová ismét a bíróság előtt

FOTÓK: Kuciak-gyilkosság – Kočner és Zsuzsová ismét a bíróság előtt
Mészáros Richárd
2022. 04. 14., cs – 09:50

2022. április 14., csütörtök – 10:06
Friss ikon
Off

Törzs

Az újságíró és menyasszonya meggyilkolásának ügyében ismét Marian Kočner és Alena Zsuzsová bűnösségéről dönt a bíróság. A Speciális Büntetőbíróság eredetileg felmentette őket a vádak alól, de a Legfelsőbb Bíróság tavaly májusban visszaadta az ügyet az elsőfokú bíróságnak. Három jogerős ítélet született. Miroslav Marček és Szabó Tamás 25 év letöltendő börtönbüntetést kapott, Andruskó Zoltán 15 évet.

Maroš Žilinka jelenlegi főügyész, Daniel Lipšic különleges ügyész és Peter Šufliarský volt főügyészhelyettes meggyilkolásának előkészülete ügyében öt személy ellen emeltek vádat – Marian Kočner, Alena Zsuzsová, Szabó Tamás., Dušan Kracina és Darko Dragič ül a vádlottak padján. Žilinka és Lipšic meggyilkolását a gyanú szerint 2017 őszén rendelték meg Zsuzsovánál.

A csütörtöki meghallgatáson Kuciak szülei és Kušnírová édesanyja, valamint a tervezett ügyészgyilkosság sértettjei sem vesznek részt.

FOTÓK: Kuciak-gyilkosság – Kočner és Zsuzsová ismét a bíróság előtt
2022. 04. 14., cs – 10:20
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

TASR-felvételek

Bevezető

A bazini Speciális Büntetőbíróságon csütörtökön újra megkezdődött a per Ján Kuciak újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolásának ügyében. A vádlottak, Marian Kočner és Alena Zsuzsová is jelen vannak a tárgyaláson. A bíróság döntése értelében az ügyet összevonták az ügyészek meggyilkolásának előkészítéséről szóló tárgyalással.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment