Search by category:
Egyéb kategória

Egyre több iPhone fogy Szlovákiában, de melyik a legkelendőbb okostelefon?

Egyre több iPhone fogy Szlovákiában, de melyik a legkelendőbb okostelefon?
szabolaci
2022. 04. 21., cs – 00:09

2022. április 21., csütörtök – 14:30
Friss ikon
Off

Törzs

Ha a teljes képet nézzük, akkor a 40 listás helyből a Xiaomi és a Samsung egyaránt 13-13 helyet vitt el, tehát márciusban döntetlenezett a kínai és a dél-koreai gyártó, a harmadik hely az Apple készülékeié lett, összesen 9 pozícióval vannak jelen a négy darab top 10-es listán, míg az egyéb kategóriában 4 helyet osztottak ki, ebből a Motorola kettőt szerzett, a Honor és a Huawei egyetegyet.

Az Apple korábban nem jellemző népszerűsége abból is látható, hogy mind a négy szolgáltatónál egy-egy modell a legjobb három között végzett, három táblázatban a harmadik, míg egy szolgáltatónál a második helyen. A táblázatból az is jól látható, hogy egyre több 5G-s készülék fogy.

Az Orange-nál a Samsung–Xiaomi versenyt a dél-koreiai gyártó nyerte, ez előbbi négy, ez utóbbi három pozíciót szerzett. A legkelendőbb márciusban a Samsung Galaxy A52s 5G készülék volt, a második helyen az Apple iPhone 13-as végzett, míg a harmadik a Xiaomi Redmi Note 10 5G modell lett. A tízes lista végén egy – Google támogatást tartalmazó– Honor található.

A Telekom ügyfelei körében márciusban a Samsung volt a népszerűbb, a tíz helyből négyet a dél-koreai cég modelljei vittek el, a Xiaomi, az Apple és a Motorola készülékei pedig kétkét helyet szereztek. Az első három helyen két Samsung modell (Galaxy A12 és A52s 5G), valamint az Apple iPhone 13-as készüléke található.

Az O2-nél döntetlenezett a két nagy gyártó, 4-4 modellt találhatunk a Samsung és a Xiaomi termékpalettájából. Emellett az Apple és a Motorola került fel a listára, egy-egy készülékkel. Az első hely az O2-nél a Xiaomi Redmi Note 10 5G modellé lett, a második a Samsung Galaxy A12, míg a harmadik az Apple iPhone 13.

A 4ka-nál is döntetlenezett két nagy gyártó, azzal a különbséggel, hogy itt nem a Samsung versenyzett a Xiaomival, hanem az Apple – mindkét gyártó négy-négy modellel szerepel a listán. Az első két helyen a kínai gyártó modellje található (Redmi Note 10 Pro és Poco X3 Pro), míg a harmadik az Apple egy korábbi készüléke,

az iPhone 12.

Bevezető

Továbbra is a Samsung és a Xiaomi okostelefonjai a legkelendőbbek Szlovákiában, de meglepően sokan döntenek úgy, az Apple készülékét választják – derült ki a négy  hazai szolgáltató márciusi értékesítési adataiból.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Szabó Laci

Read More

Post Comment