Search by category:
Egyéb kategória

Križan közel a visszatéréshez

Križan közel a visszatéréshez
Elek Zoltán
2022. 04. 20., sze – 18:22

2022. április 21., csütörtök – 09:19
Friss ikon
Off

Törzs

A 24 éves középhátvéd utoljára október közepén lépett pályára tétmérkőzésen, amikor az égszínkékek B csapata Besztercebányán játszott II. ligás bajnokit. Križan a mérkőzés elején térdszalag-szakadást szenvedett. Decemberben lapunknak azt mondta, hogy előreláthatólag áprilisban térhet vissza a pályára. A védőtől a napokban megtudtuk, felépülése szerencsére a tervek szerint halad.

„Már futok és edzésben vagyok, de a játékra még nem állok készenˮ – árulta el.

Križannak egy műtéten is át kellett esnie a sérülés után. A Bécsben elvégzett operáció után állítása szerint a pozsonyi csapatnál mindenben támogatták őt. „Ha nem ebben a klubban játszanék, valószínűleg sokkal tovább tartott volna a felépülés. Lassan visszatérek, 1–2 hét múlva újra a pályán leszek. Ez nehéz fél év volt, de így is sokat adott nekem ez az időszak, úgy érzem fejben és fizikailag is előrébb léptem.ˮ

Križan tavaly nyáron Trencsénből igazolt a Slovanhoz, ahol a szezon elején hat bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget az első csapatban, míg az Európa-liga-selejtezők során két alkalommal a hajrában küldte őt pályára id. Vladimír Weiss vezetőedző.

Bevezető

Križan Richárd, a Slovan labdarúgócsapatának palásti származású védője súlyos sérülése után még az idei szezonban visszatérhet a pályára.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Lencsés Zoltán

Read More

Post Comment