Search by category:
Egyéb kategória

Megszabják, mennyi élelmiszert vehetünk az üzletekben?

Megszabják, mennyi élelmiszert vehetünk az üzletekben?
Balaskó Réka
2022. 04. 25., h – 09:53

2022. április 25., hétfő – 10:14
Friss ikon
Off

Törzs

A Terno és a KRAJ áruházakban megelőző korlátozásokat vezettünk be a lisztre, amelyből egy személy öt kilogrammot vásárolhat. Ez azért történt, hogy a jövőben elkerüljük az olyan helyzeteket, amelyekre a pandémia és a lezárások kezdetén volt példa, mikor az emberek hirtelen elkezdték készletezni az élelmiszereket” – mondta Marek Koštrna marketingmenedzser.

 „Cégünknek elegendő lisztje van a központi raktárakban. A beszállítók azonban arról tájékoztattak bennünket, hogy ha a lisztet továbbra is nagy tételben vásárolják, akkor ez időnként áruhiányhoz vezethet, ami abból adódhat, hogy a lisztet egyszerűen nem győzik őrölni.” – tette hozzá.

Hasonló korlátozásokkal találkoztak más áruházak vásárlói is. „Néhány választott élelmiszernél, amelyeknek árát rövid időre leszállítottak, tehát a rendkívül kedvező árak miatt úgy döntöttünk, hogy korlátozzuk a szokásos fogyasztói mennyiséget. A Lidl egy kiskereskedelmi élelmiszeráruház, a célunk, hogy minél több vásárlónk megvehesse ezeket a termékeket.” – mondta Tomáš Bezák, a Lidl szóvivője. Közölte, hogy az élelmiszerellátás nincs veszélyben, és nem számítanak hiányra.

Mit szólt mindehhez  Kereskedelmi Szövetség (Zväz obchodu SR) és a miniszterelnök? Fotók és válaszok a galériában!

Megszabják, mennyi élelmiszert vehetünk az üzletekben?
2022. 04. 25., h – 10:00
Balaskó Réka
Gallery images

Leírás

Fotók: tasr, pluska

(pluska.sk)

Bevezető

Egy szlovákiai üzletben csak öt kilogramm lisztet, illetve hat üveg olajat vehettek a vásárlók – írja a pluska.sk. Ezután sokan kérdezték, hogy meg lesz szabva, mennyi adagot vehetnek az élelmiszerből? Az illetékes áruház azonban elárulta, hogy nem a termékek hiánya miatt vezették be az intézkedést!

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment