Search by category:
Egyéb kategória

Megvádolták a nyomozót, aki lehallgatta Robert Ficóékat a vadászházban

Megvádolták a nyomozót, aki lehallgatta Robert Ficóékat a vadászházban
Kulcsár Péter
2022. 04. 25., h – 17:30

2022. április 25., hétfő – 20:11
Friss ikon
Off

Törzs

Juhás szervezte meg azt a vadászházban lezajlott lehallgatást, amely során Robert Fico, Robert Kaliňák, Miroslav Bödör, valamint Marek Para és Pavol Gašpar találkozóit rögzítették.

A határozat átadásának hírét maga Juhás erősítette meg a Markíza televíziócsatornának:

Úgy látom, az akció a becsüteles rendőrök megfélemlítésére tett kísérlet lehet, akik kizárólag a törvény, nem pedig a különböző politikai csoportok törvénytelen érdekei szerint járnak el a bűncselekmények tisztázása és kivizsgálása alkalmával.

A NAKA-nyomozó hozzátette, továbbra is azon lesz majd, hogy megvédje jó hírnevét, becsületét, és bebizonyítsa az igazságot.

Juhás eredetileg orvvadászat ügyében nyomozott a vadászházban, csapdát állítva Matúš Mečár birkózónak, aki évek óta közel állt a Bödör családhoz. Az illegális vadászati tevékenységek folytatásával kapcsolatos vád gyanúját nem a helyi, és még csak nem is a környezetvédelmi hatóságok, hanem a Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség vizsgálta.

A Smer jelenlegi vezetője, a volt belügyminiszter és a hozzájuk közel álló személyek tavaly nyáron többször is találkoztak a Csiffár (Čifáre) község melletti nyaralóban; a nyilvánosságra hozott felvételeken hallható, hogy aktuális politikai ügyekről beszélgetnek.

(tvnoviny.sk)

Bevezető

A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) nyomozója, Martin Juhás hétfőn vette kézbe a Nyitrai Regionális Ügyészség képviselőjének határozatát a közhivatalnoki hatalommal való visszaélés bűntette miatt történt vádemelésről.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment