Search by category:
Egyéb kategória

Nem ért egyet a kormány Mikulec visszahívási indítványával

Nem ért egyet a kormány Mikulec visszahívási indítványával
Kulcsár Péter
2022. 04. 27., sze – 10:56

2022. április 27., szerda – 11:09
Friss ikon
Off

Törzs

A kormány szerint a Mikulec elutasítására irányuló bizalmatlansági indítvány minden egyes része megalapozatlan.

A közvetlen tanúk azt vallják, hogy Robert Fico (Smer) bűnözői rendszert hozott létre, és többször visszaélt köztisztviselői pozíciójával, hogy politikai ellenfeleit kriminalizálja, miközben folyamatosan elsikkasztotta a közpénzeket

– olvasható a kormány közleményében.

„A Smer nevű szervezett bűnözői csoport egyik kulcsembere, Bernard Slobodník azt állítja, hogy ez egy szervezett bűnözői csoport volt, amely célzottan a magas politikai és üzleti, valamint a saját érdeki körükből származó személyek egy bizonyos csoportjának javára cselekedett. Ez a hatalom arroganciája, a büntetlenség és a mindent elérés lehetősége volt” – tették hozzá.

A kormány szerint Fico két éve próbálja azt az illúziót kelteni, hogy saját emberei összeesküvést szőttek ellene, „ezért szavainak nincs súlya, így nem értünk egyet a belügyminiszterrel kapcsolatos bizalmatlansági szavazás lebonyolításával.”

Bevezető
Pozsony |

A kormány nem ért egyet a Szlovák Nemzeti Tanács képviselőinek azon javaslatával, mely szerint szavazás keretében vissza kellene hívni Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminisztert. Erről a szerdai ülésen döntöttek.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment