Search by category:
Egyéb kategória

A szlovák-ukrán határon szolgálatot teljesítő hallgatókat fogadták

A szlovák-ukrán határon szolgálatot teljesítő hallgatókat fogadták
Vataščin Péter
2022. 04. 30., szo – 10:18

2022. április 30., szombat – 13:30
Friss ikon
Off

Törzs

A hallgatók kiemelték, hogy a néhány napos szolgálat megerősítette bennük a tudatot, miszerint a segítségnyújtásnak „nincs nemzetisége“. Elmondták, hogy számukra is feltöltődés jelentett az, hogy segíthettek, illetve, hogy lelki frissülést is adhattak az érkezőknek. Sok menekülő számára a komáromi teológus hallgatók jelentették az első állomást és biztos békés pontot útjuk során. Nehéz szolgálat és tapasztalás volt – mondták.

Az egyetem rektora és a kar dékánja köszönetüket fejezték ki Csík Györgynek az RTK tanárának, Cseh Lajosnak, Deák Richárdnak, Deminger Orsolyának, Somogyi Máténak, Vajkai Évának az RTK hallgatóinak és Maczík Ferencnek a Tanárképző Kar hallgatójának a szolgálatukért és azért, hogy ebben a nehéz helyzetben öregbítették a SJE hírnevét és szolgálatot tettek a közösségünknek. (SJE)

Bevezető
Komárom |

Juhász György a Selye János Egyetem (SJE) rektora és Somogyi Alfréd a Református Teológiai Kar (RTK) dékánja pénteken fogadta a közelmúltban a szlovák-ukrán határon szolgálatot teljesítő hallgatókat a komáromi egyetem tanácstermében.

Település / hely
Komárom

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Vataščin Péter

Read More

Post Comment