Search by category:
Egyéb kategória

Egy Kreml-közeli oligarcha szerint egyre nagyobb a kockázata annak, hogy Putyin atommal támad

Egy Kreml-közeli oligarcha szerint egyre nagyobb a kockázata annak, hogy Putyin atommal támad
Balaskó Réka
2022. 05. 10., k – 13:50

2022. május 10., kedd – 14:15
Friss ikon
Off

Törzs

Az oligarcha, aki hosszú évek óta Oroszország legfőbb tisztviselőivel dolgozik, a The Sun brit napilapnak elmondta, hogy Putyin mentális egészsége „tényleg rossz”, és az atomtámadás veszélye „nagyon reális”.

Hozzátette, hogy az ország legsikeresebb vállalkozói türelmetlenül várják az orosz elnök következő lépését, mivel a május 9-i ünnepségen nem jelentette ki a mobilizációt és nem üzent hivatalosan hadat Ukrajnának.

Putyinnak állítólag pszichiátriai segítségre van szüksége, mert „súlyos traumával áll szemben, amely mindenkit félelemmel tölt el a lehetséges következményektől”.

Néhány nappal ezelőtt Christo Grozev, a Bellingcat oknyomozó projekt szakértője azt mondta, hogy az orosz oligarchák elvesztették a Putyinba vetett bizalmukat, mivel egyre erősödnek a találgatások, hogy Putyin rákos.

„A körülötte lévő emberek azt hiszik, hogy ebben a betegségben szenved. Így fontos tényezővé vált az orosz politikában” – zárta Grozev.

Putin’s mental health is ‘bad’ and nuke threat is ‘real’, says ‘insider’ https://t.co/US42mnxZUH— The Sun (@TheSun) May 9, 2022

(the sun, refresher)

Bevezető

Egyre jobban aggódnak az orosz elnök mentális épségéért.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment