Search by category:
Egyéb kategória

Halálfélelmében kiugrott egy nő az ablakon az élettársa elől

Halálfélelmében kiugrott egy nő az ablakon az élettársa elől
Mészáros Richárd
2022. 05. 10., k – 09:43

2022. május 10., kedd – 09:55
Friss ikon
Off

Törzs

A vágújhelyi (Nové Mesto nad Váhom) rendőrség eljárást indított egy 43 éves miavai férfi ellen, aki fizikailag és pszichikailag is bántalmazta élettársát.

„A férfi többször fizikailag bántalmazta a nőt, vulgárisan beszélt vele. Azzal gyanúsította őt, hogy viszonya van egy másik férfival. Hétköznaponként állandóan felhívta telefonon, ellenőrizte, hogy mit csinál, miközben videóhívást kellett indítania, hogy tudja, kivel van. Megtiltotta azt is, hogy a barátaival találkozzon” – tájékoztatott az esetről Katarína Kuzmová rendőrségi szóvivő.

Miután a férfi féltékenysége egyre súlyosabb lett, bezárta őt a lakásba, elvette a telefonját, a nő ezért féltve életét kiugrott az ablakon a lakásból, majd felhívta a rendőrséget, akik őrizetbe vették a férfit.

A férfi ellen eljárást indítottak. Mivel már korábban is elítélték őt erőszakos bűncselekmény miatt, ezúttal háromtól nyolc évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

Bevezető

A 43 éves férfi rettegésben tartotta a nőt, a barátaival sem találkozhatott, elvette a telefonját, és bezárta őt a lakásba.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment