Search by category:
Egyéb kategória

Heger: Mindent elkövetünk azért, hogy Ukrajna győztesként kerüljön ki ebből a háborúból

Heger: Mindent elkövetünk azért, hogy Ukrajna győztesként kerüljön ki ebből a háborúból
Mészáros Richárd
2022. 05. 10., k – 14:39

2022. május 10., kedd – 14:45
Friss ikon
Off

Törzs

„Ha a demokratikus országok nem hagynak alább az Ukrajnának nyújtott segítséggel, ha Ukrajna megkapja a számára szükséges fegyverrendszereket, akkor képes lesz az orosz hadsereget visszaűzni oda, ahol február 24-e előtt volt” – írja a kormányfő.

Heger a Facebookon közzétett bejegyzésében feltette a kérdést, hogyan lehet, hogy néhány ember Szlovákiában helyesli az oroszok agresszióját. „Az ezekből az emberekből hiányzó emberség és együttérzés hiánya számomra figyelmeztető jel arra, hogy nem riadnak vissza attól sem, hogy a saját nemzetükkel szemben is utálatosan cselekedjenek” – írta. Ugyanakkor megemlítette azokat is, akik szembe mernek szállni a gonosszal és az elnyomással, hogy megvédjék a szabadságot és az emberi méltóságot.

Bevezető

Továbbra is minden tőlünk telhetőt elkövetünk azért, hogy Ukrajna győztesként kerüljön ki ebből a háborúból, Oroszország pedig veszítsen – jelentette ki Eduard Heger (OĽaNO) Volodomir Zelenszkij ukrán elnök, a szlovák parlamentben elhangzott keddi beszédét követően.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment