Search by category:
Egyéb kategória

Mikulec: Hagyjanak fel a nyilvánosság félrevezetésével a politikusok

Mikulec: Hagyjanak fel a nyilvánosság félrevezetésével a politikusok
Mészáros Richárd
2022. 05. 16., h – 15:55

2022. május 16., hétfő – 16:00
Friss ikon
Off

Törzs

„Valamennyi rendőrségi szerv szabadon végezheti a munkáját és élvezi a bizalmamat” – jelentette ki Mikulec. Hozzátette, számára az igazságosság és a tisztességes eljárás az alfa és az omega.

Hamran István országos rendőrfőkapitány hétfőn határozottan cáfolta Robert Fico Smer-elnök állítását, hogy rendőrségi akció készül az Oblúk belső ellenőrző csoport korábbi tagjai, valamint ügyészek és bírók ellen. Mint mondta, a nemzetbiztonsági tanács ülésén arról tájékoztatott, hogy eljárást folytatnak bűnszervezet létrehozása, működtetése és támogatása ügyében, valamint pontosította a Pozsonyi III. Járásbíróságon végrehajtott rendőrségi akcióval kapcsolatos valótlan információkat, és az ügy összefüggéseit a bűnszervezet elleni nyomozással. Azt is leszögezte, sosem tájékoztatta a biztonsági tanácsot rendőrségi akció előkészítéséről.

Fico egy hétvégi vitaműsorban jelentette ki, hogy Hamran egy hatalmas rendőrségi akció előkészítéséről beszélt a legfőbb közjogi méltóságoknak. Vitapartnere, Boris Kollár ennek kapcsán kijelentette, hozzá is eljutottak ezzel kapcsolatos információk.

Bevezető

Roman Mikulec (OĽaNO) belügyminiszter határozottan felszólította a kormánypárti és az ellenzéki politikusokat is, hogy hagyjanak fel a nyilvánosság félrevezetésével. Mikulec a közösségi hálón reagált Robert Fico (Smer) és Boris Kollár (Sme rodina) házelnök nyilatkozataira, melyek szerint Hamran István rendőrfőkapitány a nemzetbiztonsági tanács ülésén arról számolt be, hogy akciót készítenek elő rendőrök, bírók és ügyészek ellen.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment