Search by category:
Egyéb kategória

A dunaszerdahelyi SAD még nem tudja, mi okozta a szerda reggeli buszbalesetet

A dunaszerdahelyi SAD még nem tudja, mi okozta a szerda reggeli buszbalesetet
Mészáros Richárd
2022. 05. 18., sze – 16:39

2022. május 18., szerda – 16:43
Friss ikon
Off

Törzs
Súlyos baleset Galánta és Diószeg között – autóbusz és kamion ütközött (+FOTÓK!)
2022. 05. 18., sze – 10:31
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

Képek: Rendőrségi felvételek/HaZZ

„Sajnáljuk a történteket és minden sérültet. Szerencsére nem történt még nagyobb baj. A baleset okairól egyelőre nem tudunk nyilatkozni, a körülmények kivizsgálása eltart egy ideig” – mondta az igazgató. „Nem tudjuk, mi történt, rosszul lett-e a sofőr, esetleg elaludt egy pillanatra vagy elvakította a Nap” – tette hozzá Humeník.

Leszögezte, hogy a társaság napi szinten elvégez mindent, amit a törvények előírnak. „Minden előírást betartunk és minden törvényes feladatunknak eleget teszünk. Azonnal összehívjuk az összes buszsofőrünket és óvintézkedéseket teszünk, hogy minimalizáljuk az ilyen helyzet előfordulásának megismétlődését” – tette hozzá az igazgató. A balesetnek három súlyos sérültje van, helikopter is részt vett a mentésben. Összesen 12 sérültet láttak el kórházban. A rendőrség gondatlanságból elkövetett általános veszélyeztetés miatt indított eljárást.

VIDEÓ: Súlyos baleset Galánta és Diószeg között – autóbusz és kamion ütközött (+FOTÓK!)

Három ember súlyosan megsérült abban a Galánta és Diószeg között történt balesetben, ahol egy autóbusz és egy teherautó ütközött össze szerda reggel. A légi mentők is a helyszínre vonultak. Összesen 12 sérültet szállítottak kórházba.

Bevezető

A dunaszerdahelyi SAD egyelőre nem tudja, miért következett be szerdán reggel a Galánta és Diószeg közötti súlyos buszbaleset – tájékoztatott Michal Humeník, a közlekedési társaság igazgatója. A társaság óvintézkedéseket foganatosít a további balesetek megelőzése érdekében.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment