Search by category:
Egyéb kategória

Súlyos baleset Galánta és Diószeg között – Az autóbusz sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba

Súlyos baleset Galánta és Diószeg között – Az autóbusz sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba
Mészáros Richárd
2022. 05. 18., sze – 10:42

2022. május 18., szerda – 10:42
Friss ikon
Off

Törzs
Súlyos baleset Galánta és Diószeg között – autóbusz és kamion ütközött (+FOTÓK!)
2022. 05. 18., sze – 10:31
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

Rendőrségi felvételek

Az első információk szerint a buszon körülbelül 20 ember tartózkodott, közülük hárman súlyos, hatan könnyebb sérüléseket szenvedtek. A sérültek mindegyike felnőtt, segítségükre poszttraumás csoport és rendőrségi pszichológusok érkeztek a helyszínre. A teherautó sofőrje és az autóbuszon utazó diákok nem sérültek meg, ők pótlóbusszal folytatták útjukat. „A sérülések mértéke és száma miatt a galántai nyomozó a helyszínen átvette a baleset helyszínelését. Gondatlanságból elkövetett általános veszélyeztetés miatt indult vizsgálat. A baleset okát vizsgáljuk, még tartanak a kihallgatások” – tájékoztatott Mária Linkešová, a nagyszombati kerületi rendőrség szóvivője. Az útszakasz még mindig járhatatlan. A rendőrség lezárta a Galánta és Diószeg közötti főutat, és arra kéri a sofőröket, hogy tartsák tiszteletben a rendőrség utasításait és kerüljék el a szakaszt kerülőutakon keresztül.

Az autóbusz sofőrjét súlyos állapotban szállították mentőhelikopterrel a nyitrai kórházba. „A pácienst bal alsó végtagjának súlyos sérülésével szállították egészségügyi intézményünkbe. Állapota stabil, nincs életveszélyes állapotban” – tudtuk meg Tatiana Kubinectől, a nyitrai egyetemi kórház szóvivőjétől.

VIDEÓ: Súlyos baleset Galánta és Diószeg között – autóbusz és kamion ütközött (+FOTÓK!)

Három ember súlyosan megsérült abban a Galánta és Diószeg között történt balesetben, ahol egy autóbusz és egy teherautó ütközött össze szerda reggel. A légi mentők is a helyszínre vonultak. Összesen 12 sérültet szállítottak kórházba.

Bevezető

A rendőrség még mindig helyszínel a Galánta és Diószeg közötti útszakaszon történt reggeli baleset után, amelyben egy menetrend szerinti autóbusz és egy Iveco teherautó ütközött.

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
Tornyai Bianka

Read More

Post Comment