Search by category:
Egyéb kategória

Coca-Cola helyett CoolCola, Fanta helyett Fancy – ismét helyettesítik az oroszok a kivonuló világmárkákat

Coca-Cola helyett CoolCola, Fanta helyett Fancy – ismét helyettesítik az oroszok a kivonuló világmárkákat
Balaskó Réka
2022. 05. 19., cs – 07:26

2022. május 19., csütörtök – 08:30
Friss ikon
Off

Törzs

Korábban az orosz invázió kezdetekor sok világhírű vállalat jelentette be, hogy korlátozza működését Oroszországban köztük például a McDonald’s vagy a Coca-Cola is. A gyorsétterem esetében nemrég jelentették be, hogy megnyitja a McDonald’s-ot helyettesítő Ványa bácsit. 

Most a Coca-Cola, Fanta és a Sprite üdítőitalok helyettesítésére az Ocsakovo vállalat kísértetiesen hasonló nevű termékekkel állt elő, vagyis Cool-Colával, Fancy-vel és Streettel, de a frissítők csomagolása is ihletőiket idézi, ráadásul a vállalat szerint a termékek íze ugyanolyan, mint az eredeti üdítőitaloké. Az árukban van talán a legnagyobb különbség, hiszen az újonnan megjelent orosz termékek 200 százalékkal drágábbak.

Jön az orosz McDonald’s, „Ványa bácsi” néven

Vasárnap bezártak Oroszországban a McDonald’s-ok, de az orosz parlament szóvivője már tett is egy javaslatot egy új gyorsétteremlánc létrehozására, amivel pótolnák a nyugati márkát – írja

Bevezető

Az ukrajnai háború után több világszerte ismert vállalat is kivonult az országból, mint például a Coca-Cola is, ezért most az Ocsakovo nevű cég előrukkolt a CoolColával, Fancyvel és Streettel. Az új termékek árai 200 százalékkal emelkedtek az eredetihez képest.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment