Search by category:
Egyéb kategória

A NAKA eljárást indított Gál Gábor ellen

A NAKA eljárást indított Gál Gábor ellen
Mészáros Richárd
2022. 05. 20., p – 11:40

2022. május 20., péntek – 11:35
Friss ikon
On

Törzs

A Markíza felkereste Gál jogi képviselőjét, Tomáš Strémyt, aki bővebb tájékoztatásért a volt tárcavezetőhöz irányította őket, Gál azonban nem reagált a televízió megkeresésre.

Gál a TASR-nek azt nyilatkozta, még a múlt hét folyamán kézbesítették a levelet az ellene indult eljárásról. Állítása szerint a gyanú nem valós információkon alapul. „Nem ez az első eset, hogy különféle információk keringenek rólam az úgynevezett bűnbánóktól, amelyek aztán a kivizsgálást követően valótlannak bizonyultak” – mondta. Hozzátette, az ügy mielőbbi kivizsgálása érdekében kész együttműködni a hatóságokkal.

A Szövetség szóvivője, Magdeme Klára lapunknak úgy nyilatkozott, a korábbi hidas miniszter nem tagja a pártjuknak.

Az Aktuality.sk információi szerint Gált korrupcióval, kenőpénzt elfogadásával gyanúsítják, a 2018-ban történt ügy a Szlovák Földalaphoz köthető. 

Gál Gábor 2018 márciusában – Ján Kuciak és jegyesének, Martina Kušnírovának meggyilkolása után – Lucia Žitňanskától vette át a tárca vezetését.

(tvnoviny.sk)

Threema: Kočner Gált is kereste?

Pozsony |

A Kuciak-gyilkosság megrendelésével vádolt Marián Kočner ügyvédje, Andrej Šabík azt írta a nagyvállalkozónak, hogy találkozott Gál Gábor (Híd) egykori igazságügyi miniszterrel.

Illegális átvilágítás: Gál Gábor családjáról is adatot gyűjtöttek 

Pozsony |

Kiderült, hogy 2015 és 2016 között illegális átvilágítás áldozata lett közel 500 személy, köztük vállalkozók és politikusok, így például a hidas Gál Gábor, korábbi igazságügyi miniszter és családja.

Makó: Kertészt Gál Gábor mutatta be nekem

Galánta |

Gál Gábor korábbi hidas politikus irodájában találkozott egymással az „Isten malmai” rendőrségi akcióban letartóztatott Ľudovít Makó és az adócsalásért elítélt Kertész József.

Gál Gábor volt kliensénél is razziáztak

Vágfarkasd |

A rendőrség a héten több cég, köztük Kertész József vállalkozóhoz köthető vállalatok ingatlanjaiban is razziázott.

Bevezető

A Nemzeti Bűnüldöző Ügynökség (NAKA) eljárást indított Gál Gábor, a Híd volt igazságügyi minisztere ellen – számolt be erről elsőként a Markíza Televízió. 

Címkék

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment