Search by category:
Egyéb kategória

Ma folytatódik a tárgyalás Ján Kuciak meggyilkolásának ügyében (FOTÓK!)

Ma folytatódik a tárgyalás Ján Kuciak meggyilkolásának ügyében (FOTÓK!)
Mészáros Richárd
2022. 05. 24., k – 10:14

2022. május 24., kedd – 10:15
Friss ikon
Off

Törzs

Ján Kuciak és menyasszonya meggyilkolásának ügyében Marian Kočner és Alena Zsuzsová bűnösségéről dönt a bíróság. Mindkét gyanúsítottat eredetileg felmentették a vádak alól, azonban később visszaadták az ügyet az elsőfokú bíróságnak.

Miroslav Marčeket és Szabó Tamást 25 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, Andruskó Zoltánt pedig 15 éves szabadságvesztésre.

Ma folytatódik a tárgyalás Ján Kuciak meggyilkolásának ügyében
2022. 05. 24., k – 10:34
Mészáros Richárd
Gallery images

Leírás

TASR-felvételek

Maroš Žilinka jelenlegi főügyész, Daniel Lipšic jelenlegi különleges ügyész és Petr Šufliarský volt főügyészhelyettes meggyilkolásának előkészülete miatt öt személy – Marian Kočner, Alena Zsuzsová, Szabó Tamás, Dušan Kracina és Darko Dragič – ellen emeltek vádat.

Az áprilisi meghallgatáson Szabó Tamás beismerte mindazokat a bűncselekményeket, amelyekkel ebben az ügyben vádolták, míg Kuciak meggyilkolása kapcsán már jogerősen elítélték.

Bevezető
Bazin |

Május 24-én, kedden folytatódik a bazini Speciális Büntetőbíróságon (ŠTS) Ján Kuciak oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírová meggyilkolása, valamint az ügyészek tervezett gyilkossága ügyében indított per.

Település / hely
Bazin

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
ÚJ SZÓ ONLINE

Read More

Post Comment