Search by category:
Egyéb kategória

Fico: Előrehozott választásokkal segíthetnénk az embereken

Fico: Előrehozott választásokkal segíthetnénk az embereken
Kulcsár Péter
2022. 05. 25., sze – 12:41

2022. május 25., szerda – 12:50
Friss ikon
Off

Törzs

Ha a koalíció olyan javaslattal állna elő, hogy a hatalmas nyereséggel rendelkező vállalatokat megadóztatnák, és a pénzt például a városok és önkormányzatok kompenzálására, a nyugdíjasok, a gyermektelen családok megsegítésére, a jövedéki adó vagy az áfa csökkentésére fordítanák, azt a Smer támogatná – mondta Robert Fico.

Az egykori miniszterelnök egyúttal hozzátette, a kormánypártok semmiben sem tudtak megállapodni, amit pedig tegnap jóváhagytak családtámogatás néven, az „nem más, mint a nép kigúnyolása”.

A Smer nem fogja az új jogszabályt az Alkotmánybíróság elé terjeszteni, helyette javaslatokat terveznek benyújtani a parlamentnek az emberek megsegítése céljából, melynek kapcsán Fico megjegyezte, „a legnagyobb segítség az lenne, ha előrehozott választást tartanának”.

Bevezető
Pozsony |

A Smer elnöke elmondta, pártja támogatni fog minden olyan javaslatot, ami az élelmiszer-, üzemanyag- és energiaárak csökkenéséhez vezethet, ugyanakkor úgy gondolja, csakis kormányváltással lehetne megelőzni a helyzet további súlyosbodását.

Címkék

Település / hely
Pozsony

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment