Search by category:
Egyéb kategória

Álmukban ölte meg két tizenéves lányát egy magyar férfi, majd magával is végezni akart

Álmukban ölte meg két tizenéves lányát egy magyar férfi, majd magával is végezni akart
Kulcsár Péter
2022. 05. 27., p – 11:49

2022. május 27., péntek – 12:13

Friss ikon
Off

Törzs

A csütörtök este, egy aszódi társasházban felfedezett két holttest egy 14 és egy 16 éves lányé. A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi – nagy valószínűséggel május 20-áról 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg – írták.

Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik – közölték.

A közlemény szerint a rendőrök csütörtök este állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt az aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A két lány az ágyában feküdt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, szakértők bevonásával folytatja a további eljárást – áll a közleményben.

Bevezető
Aszód |

A gyanú szerint az apa megölte két tinédzserkorú lányát Aszódon, ezt követően öngyilkosságot kísérelt meg.

Település / hely
Aszód

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
MTI

Read More

Post Comment