Search by category:
Egyéb kategória

Sulík: Ha Matovič nem ért a költségvetéshez, akkor váltson szakmát

Sulík: Ha Matovič nem ért a költségvetéshez, akkor váltson szakmát
Kulcsár Péter
2022. 06. 01., sze – 12:11

2022. június 1., szerda – 12:56
Friss ikon
Off

Törzs

Mindez a pénzügyminiszter alkalmatlanságának a jele, ezért talán fontolóra kellene vennie, hogy ha nem tud megbirkózni egy ilyen feladattal, nem kellene-e szakmát váltania

– mondta Sulík.

Matovič legutóbb elismerte, nem fogja tudni elkészíteni a költségvetést, ha az SaS nem hajlandó az adók kiigazítására, továbbá beszélt a kormánykoalíció őszi lehetséges felbomlásáról is.

Durva és primitív zsarolásnak tartjuk, amikor Igor Matovič először több milliárd eurós kiadásokat tol át a fasiszták segítségével, majd közli a nyilvánossággal, hogy nem tud költségvetést készíteni. Nem így kell ezt csinálni, mi nem értünk vele egyet

– tette hozzá a gazdasági miniszter.

A kormány bukásaának kérdésével kapcsolatban Jaroslav Naď (OĽaNO) védelmi miniszter azt mondta, ezek csak a méda által a koalíciós viszonyok tükrében kialakított találgatások.

„Bízom benne, hogy a kormány 2024-ig fennmarad” – közölte.

Bevezető

Ha Igor Matovič (OĽaNO) pénzügyminiszter nem tudja elkészíteni az állami költségvetést, az a hozzá nem értés jele, és el kellene gondolkodnia azon, hogy szakmát váltson – jelentette ki Richard Sulík (SaS) gazdasági miniszter.

Rovatoldalon kiemelt
Nem kiemelt

Komment kikapcsolva
Bekapcsolva

Bevezető mint galéria
Ki

Szerző
TASR

Read More

Post Comment