Search by category:
Egyéb kategória

Fotók: Hegert és Matovičot csúfoló matricák jelentek meg egyes benzinkutakon

 

A szlovákiai autósok, akik az utóbbi napokban megálltak egy-egy benzinkúton tankolni, érdekes matricákkal találkoztak, amelyeknek valószínűleg sem a miniszterelnök, sem pedig a pénzügyminiszter nem örül.

A matricákon a pénzügyminiszter, illetve a miniszterelnök láthatók ördögökként ábrázolva. A szarvakkal is ellátott politikusok mellett pedig a következő szöveg olvasható. „Köszönjük, hogy minket választottak, elintéztük Önöknek az árakat.”

A pluska.sk az esettel kapcsolatban több benzinkutast is megkérdezett, akik nem tudják, ki állhat a matricák megjelenése mögött. „Az ügyfelek hívták fel rá a figyelmünket. Szerencsére nagyon könnyen lejönnek. A sofőrök néhányat még az autójukra is ragasztottak belőlük” – mondta nevetve az egyik kassai benzinkút működtetője. Hozzátette, hogy az ügyfelek inkább nevetgéltek a matricákon, de a benzinárakon már kevésbé.

„Sok autós felháborodik és szid minket. De tudják, hogy ha vezetni akarnak, akkor tankolniuk kell. Nem értik meg, hogy a magas árak nem a mi találmányunk” – mondta egy benzinkúton dolgozó fiatal.

Fotók a matricákról a galériában!

(pluska)

Read More

Post Comment