Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Zavartan, kiabálva futott a rendőrökhöz a férfi, azt állította, hogy el akarják rabolni – végül kétszer kellett újraéleszteni

A férfi légzése leállt.

A rendőrség egy egysége Nyitra belvárosában várakozott a piros lámpánál, amikor felfigyeltek egy férfire, aki kiabálva futott feléjük. A rendőrség azonban hiába próbálta megtudni tőle, hogy mi történt, a zavartan viselkedő férfi csak tovább kiabált. Végül annyit sikerült kihallaniuk a férfi beszédéből, hogy egy autó üldözi, és el akarják rabolni. 

A férfi a rendőrség többszöri felszólítása ellenére sem reagált a kérdéseikre, ezért végül az autók közé rohanva a bevásárlóközpont felé vette az irányt, a középső útszigeten azonban megállt.

Mivel a férfi dezorientáltan viselkedett, és nagy valószínűséggel tudatmódosító szer hatása alatt állt, a rendőrség utánaeredt, és megpróbálta megnyugtatni. A férfi azonban egyre dühösebb lett, agresszívan kezdett viselkedni, rúgni és kapálózni kezdett. A rendőrök emiatt megbilincselték, és a rendőrautóhoz kísérték. A zavart férfi azonban ezután sem hagyott fel az agresszív viselkedéssel, a rendőrök ezért földre vitték őt, és gyorsmentőt hívtak hozzá. Kis idő múlva azonban felfigyeltek arra, hogy a férfi már nem kommunikál, és nem is lélegzik.

A rendőrök levették róla a bilincset, és elkezdték újraéleszteni. A férfi állapotát a mentők kiérkezéséig sikerült stabilizálni, de miután a mentőautóba helyezték, ismét leállt a légzése. Ezt követően másodszor is sikerült újraéleszteniük a férfit, akit végül a nyitrai kórházba szállították.

Az eset még áprilisban történt, az erről készült felvételt azonban csak ma délelőtt tette közzé a rendőrség.

Read More

Post Comment