Search by category:
Egyéb kategória

VIDEÓ: Leharapta egy cápa egy nő lábát és karját a népszerű egyiptomi üdülőhelyen

Cápatámadás ért tegnap egy turistát az egyik népszerű egyiptomi üdülőhelyen. A nő a helyszínen életét vesztette.

A JOJ TV egyik nézője jelezte, éppen a hírekben szereplő helyszínen töltötte nyaralását – a mólón sétált, amikor az incidens történt.

A Hurghada közelében lévő strandot, valamint a környező üdülőhelyeket is lezárták.

A 67 éves osztrák Elisabeth küzdelmét többen is tehetetlenül figyelték a partról. Miután a cápa leharapta a karját és a lábát, egy búváruszony segítségével sikerült kiúsznia a partra, ahol a mentők ellátták.

Hiába érkezett meg időben az orvosi segítség, a nő életét már nem tudták megmenteni. Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozhatta a halálát: egyesek szerint szívroham, mások elmondása alapján nagymértékű vérveszteség miatt hunyt el.

Annyit tudunk, hogy kora este két úszót és egy nőt megtámadott egy cápa. Utóbbit a karján és a lábán harapták meg, és állítólag belehalt a sérüléseibe

– nyilatkozta a televíziócsatorna nézője, aki végigkövette az eseményeket.

A cápatámadás ellenére a szlovák turisták azt nyilatkozták, nem terveznek idejekorán hazamenni, maradni szeretnének, amíg csak lehetséges.

Azt tanácsolom a nyaralóknak, ne merészkedjenek a nyílt tengerbe, hanem maradjanak a part mentén, ahol alacsony a vízszint, ide ugyanis a cápák nem jutnak be

– mondta egy másik szlovák turista.

A videó megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!

(joj)

Read More

Post Comment