Search by category:
Egyéb kategória

UFO-t kaptak lencsevégre – egy héten belül másodszor

USA |

A múlt héten London felett jelent meg három azonosítatlan repülő tárgy – méghozzá fényes nappal. Hatalmas vízcseppekre hasonlítottak, és mozgásuk túlságosan irányított volt ahhoz, hogy léggömböknek higgyék őket. A szemtanúk szerint a „cseppek“ szondák lehetnek és az idegen civilizációk ezek segítségével figyelik a Földet.

Az elmúlt napokban ismét egy csepphez hasonló, azonosítatlan repülő tárgy jelent meg az amerikai Maine államban található Acadia Nemzeti Parkban. Az ott tartózkodók felvételt is készítettek arról, ahogyan két vadászgép üldöz egy fényes gömböt.

​Véletlen egybeesés, hogy egy valódi Top Gun-pilóta (az amerikai haditengerészet vadászgépének pilótája) is éppen a parkban kirándult lányával. A férfi 25 éves tapasztalattal rendelkezik, és ő is azt állítja, hogy egy UFO-t láttak.

Two military jets captured chasing ‘tictac’ #UFO over Acadia National Park in Maine US. pic.twitter.com/Ku7G0Rlw7Q— UFOS-EXPOSED (@UFOS_EXPOSED) June 26, 2022

A videót a pilóta lánya készítette, rajta kívül még több tucat ember is szemtanúja volt a történteknek. „1996-ban már láttam UFO-t, úgyhogy tudom, hogy néz ki” – mondta a pilóta.

(noviny.sk, cszs)

Read More

Post Comment