Search by category:
Egyéb kategória

Drogdílereket fogtak Dunaszerdahelyen, a vásárlóik buktatták le őket (KÉPEK!)

A rendőrség drograzziát tartott a Dunaszerdahelyi járásban, amely során két személyt vettek őrizetbe. A dílereket saját ügyfeleik jelentették fel.

A razziát két rendőrségi csapat hajtotta végre. Az egyik csoport egy bérelt lakásban, Dunaszerdahelyen, a másik Padányban tartott házkutatást. Az akció során két, egy 48 és egy 35 éves férfit vettek őrizetbe, továbbá kristályos anyagot is lefoglaltak. Az előzetes vizsgálatok szerint metamfetamínt, amelyből legalább 183 egyszeri adag állítható elő. Az idősebb férfit már korábban elítélték.

A rendőrség tájékoztatása szerint a két férfi már hosszabb ideje foglalkozott drogok árulásával. Mindkettőjük ellen kábítószer terjesztése miatt indítottak eljárást, amennyiben bűnösségük beigazolódik, 10-től akár 15 évig terjedő szabadságvesztést is szabhatnak ki rájuk.

Mivel a férfiak elsődleges bevételi forrása a drogok árulása volt, a nyomozó indítványozta a két gyanúsított előzetes letartóztatásba valóhelyezését. A 48 éves férfit ezért a bíróság vizsgálati fogságba helyezte, a fiatalabb férfi rácsok mögött várja az ítéletet.

Read More

Post Comment