Search by category:
Egyéb kategória

Augusztus 20-ig lehet online nevezni a 46. Komárom – Komárno Nemzetközi Utcai Futóversenyre

Komárom |

A versenyzők 10 és 5,5 kilométeres távok közül választhatnak a szeptember 3-án, szombaton esedékes futáson. Az ifjúsági kategóriákban a lányoknál Herczeg Gyula a fiúknál Korec Daniel Emlékversenyre fog sor kerülni.

Az útvonal szokásos módon Észak- és Dél-Komárom utcáit fogja összekötni az erődrendszer elemeinek érintésével. A rajtra a dél-komáromi Csillag Erőd parkolóján fog sor kerülni, míg a cél az észak-komáromi városi sportcsarnoknál lesz. Online nevezésre augusztus 20-ig van lehetőség a darktiming.hu/kefe honlapon. Az egyes kategóriák nevezési díjait augusztus 23-ig kell elutalni a megadott számlaszámokra. Személyes úton a dél-komáromi sportcsarnokban lehet majd benevezni szeptember 1-én és 2-án, 17.00–19.00 között. Fontos, hogy a verseny napján a helyszínen már nem lehet regisztrálni. Az eseményt a Komárom-Európa Futó Egyesület rendezi.

A 10 kilométeres távon 300 euró összegű pénzdíjban részesül az első női és férfi versenyző, ill. 100 eurós különdíjat kap az, aki először lépi át közülük az országhatárt, valamint végül az első tíz futó között végez. A többi kategória nyertesei különféle serlegeket és vándordíjakat nyerhetnek el. A nevezés további részleteiről az egyesület honlapján (kefekomarom.hu) tájékozódhatnak az érdeklődők.

Read More

Post Comment