Search by category:
Egyéb kategória

Steven Seagal a lebombázott olenivkai börtönnél parádézott, ahol 53 ukrán katona halt meg

Az amerikai színész az orosz TVZVEZDA-nál úgy jelent meg, mint az Orosz Föderáció rosz-amerikai humanitárius különmegbízottja. 

Nem titok, hogy Steven Seagal amerikai színész szimpatizál Vladimír Putyin orosz elnökkel, akitől korábban orosz állampolgárságot kapott. Seagal a Krím elfoglalását is támogatta, 2017-ben pedig kitiltották Ukrajnából. 

Most különmegbízottként az Olenivka településre látogatott, ahol július 29-én egy ukrán katonákkal teli börtön robbant fel. A támadásban 50-en haltak meg, közülük olyan ukrán katonák is, akik az azovstali acélgyárat védték. 

Az ukrán és az orosz fél egymást hibáztatta a támadásért, de az orosz megszálló erők nem engedtek független nyomozókat a helyszínre. Steven Seagalt azonban beengedték, és egy videót is közöltek róla, amelyben a romokat vizsgálgatja, majd Oroszország oldalára áll. A színész végül odáig elmegy, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt és Kijevet nevezi meg a katonák halálának felelőseként. 

Steven Seagal has arrived to Olenivka to help Russia cover up their murder of 53 Ukrainian POWs.The guy should be ostracized from Western societies. pic.twitter.com/hMTJrrL08u— Visegrád 24 (@visegrad24) August 9, 2022

Read More

Post Comment